Vastgoed

Virtuele tour door luxe vastgoed en nieuwbouw

Hoe ziet dat braakliggende terrein er eigenlijk uit als het luxe appartementencomplex er staat? Of hoe ziet die woning in het buitenland eruit en hoe ver is het daadwerkelijk naar het strand? Enkele vragen die alles te maken hebben met visualisatie en beleving van vastgoed. De inzet van virtuele tours in VR bieden op dit gebied uitkomst en levert bovendien meetbaar voordeel. Enkele voordelen op een rij:

  • De potentiële koper kan zich door middel van een virtuele tour in VR een goed beeld vormen van de ruimtes van de woning.
  • Dankzij de virtuele tour voelt de potentiële koper zich meer verbonden met het object.
  • Virtual reality zorgt bovendien voor zichtbaarheid, juist als een appartementencomplex nog gebouwd moet worden of als het vastgoed in het buitenland staat.

Deze voordelen zorgen ervoor dat een tour in virtual reality potentiële kopers meer zekerheid geeft, wat leidt tot een hogere aankoopintentie.

virtual reality (VR) in de makelaardij

Vrijblijvend kennismaken?

Wilt u meer weten over de potentie van virtual reality voor de verkoop van vastgoed? Laat uw gegevens achter. Dan bellen wij u voor een kennismaking.

Laat u terugbellen
virtual reality (VR) in de makelaardij

Een greep uit ons portfolio

Kan ik u helpen?

Wilt u meer weten over de potentie van virtual reality in de makelaardij of luxe vastgoed? Dat kan. Laat uw gegevens achter. Dan bellen wij u terug voor een vrijblijvende kennismaking.

Laat u terugbellen