Retail

3D productconfiguratie voor een verbeterde klantbeleving

Met een 3D productconfigurator brengt u producten écht tot leven en verminderen op de langere termijn retouren automatisch. Consumenten kunnen de high-end 3D-modellen in de product configurator vanuit alle hoeken en alle details goed bekijken. Augmented reality zorgt ervoor dat zij in een omgeving naar keuze de producten kunnen visualiseren. Consumenten maken immers betere keuzes als zij kleding alvast kunnen passen op (gepersonaliseerde) avatars of kunnen bekijken hoe een meubel in hun eigen woonkamer staat. Omdat de besturingssytemen van Apple en Google software bevatten om dit te ondersteunen, biedt augmented reality grote kansen voor de retail. Wat levert dat concreet op?

  • 3D visualisaties vergroten de tastbaarheid, beleving en interactie met producten.
  • Dat leidt tot een verbeterede customer experience, verhoogde aankoopintentie en meer brand loyalty.
  • Conversie wordt positief gestimuleerd en routeren of een tegenvallende klantervaring worden tegelijk verminderd.
Image alt

Vrijblijvend kennismaken?

Wilt u meer weten over de potentie van een product configurator, AR of VR voor uw bedrijf? Laat uw gegevens achter. Dan bellen wij u voor een kennismaking.

Laat u terugbellen
Image alt

Een greep uit ons portfolio

Kan ik u helpen?

Wilt u meer weten over de potentie van een product configurator, augmented reality of virtual reality voor uw bedrijf? Dat kan. Laat uw gegevens achter. Dan bellen wij u terug voor een vrijblijvende kennismaking.

Laat u terugbellen