Virtual reality luxe vastgoed

De ultieme virtuele resortbeleving

Als gast of vastgoedbezitter genieten van het leven in een spectaculair resort, direct aan één van de mooiste stranden van het Caribisch gebied. ISAAC VR kreeg de vraag om voor Blue Bay Curaçao Golf & Beach Resort om een virtual reality-beleving te creëren die recht doet aan die werkelijkheid. Dat resulteerde in een virtual reality-applicatie dat potentiële kopers een goede indruk geeft van de ruimtes, locatie en omgeving van de appartementen, bungalows en luxe villa’s die op het eiland worden gebouwd.

Virtual reality-applicatie

Blue Bay Curaçao Golf & Beach Resort heeft verschillende type appartementen en villa’s. Met behulp van blauwdrukken zijn de appartementen en villa’s nagemaakt in 3D. Vervolgens zijn deze 3D-objecten toegepast in een volledige 360⁰ VR-app. Om een brede doelgroep te kunnen bereiken, werd de applicatie ontwikkeld voor de Google Cardboard en ondersteund voor zowel iOS als Android.

Omdat er gebruik is gemaakt van de gaze gestures-techniek, kan de gebruiker door de app navigeren zonder gebruik te maken van een controller. Door de toevoeging van navigatiepunten in de appartementen en villa’s kunnen gebruikers ook makkelijk navigeren door de verschillende kamers in de accommodaties, waardoor de gehele woning goed kan worden bekeken.

Volledig immersieve ervaring

Om de gebruiker het gevoel te geven dat hij zich daadwerkelijk via de VR-app bevindt in het Blue Bay resort, zijn er 360⁰-opnames gemaakt van de locatie waar de villa’s en appartementen worden gebouwd. Over de opnames zijn Computer Graphics (CG) geplaatst. Er ontstaat daardoor voor gebruikers een unieke ervaring die vooral goed zichtbaar is op de balkons en uitzichten uit ramen in de VR-app.

Download de Blue Bay VR-app

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Zie onze privacy policy.