Interieurstyling in Augmented Reality

In augmented reality raamdecoratie configureren

Raamdecoratie bepaalt voor een belangrijk de sfeer van een ruimte. Het is dus van groot belang dat consumenten een goede keuze kunnen maken. Om ervoor te zorgen dat zij beter in kunnen schatten hoe raamdecoratie in hun huis eruit zal zien, ontwikkelde ISAAC VR voor Unilux de Windowstylist. Met deze augmented reality (AR) app kunnen gebruikers raamdecoratie live en in 3D visualiseren en configureren.

 

Productconfigurator

Om ervoor te zorgen dat consumenten de virtuele raamdecoratie optimaal kunnen ervaren, werd in de ontwikkeling van de Windowstylist rekening gehouden met een aantal functionaliteiten:

  • Omdat ramen en deuren verschillende maten hebben, werden de 3D-modellen van de raamdecoratie schaalbaar opzet.
  • De kleuren, materiaal en textuur van de verschillende 3D-objecten zijn uiteraard configureerbaar.
  • De AR-app bevat animaties waarmee gebruikers bijvoorbeeld goed de lichtval kunnen bekijken.

 

Voordelen voor gebruikers

De Windowstylist-applicatie levert voor meerdere gebruikersgroepen voordelen op. Naast het visualiseren van de raamdecoratie en de bijbehorende productinformatie, is de applicatie ook een platform waarop consumenten en retailers elkaar kunnen vinden. Door middel van een Google maps-integratie worden dealers in de omgeving op de kaart getoond, wat tegelijk zorgt voor meer bekendheid van de verschillende retailers.

Download de Windowstylist AR-app

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Zie onze privacy policy.