Wij zijn ISAAC VR

Wij zijn ISAAC VR

Met de inzet van augmented reality en virtual reality ontwikkelt ISAAC VR succesvolle toepassingen voor verschillende branches, waaronder vastgoed, retail, industrie en dienstverlening. Technologische ontwikkelingen en complexiteit in projecten inspireren onze jonge, hoogopgeleide mensen om steeds opnieuw te excelleren. Dat betekent dat ISAAC VR niet alleen augmented reality- en virtual reality-applicaties ontwikkelt, maar die ook moeiteloos laat versmelten met e-commerceactiviteiten, apps, campagnes, productpresentaties, marketingactiviteiten en bestaande bedrijfsprocessen. En uiteraard altijd met oog voor de afwerking van alle details in de hoogwaardige 3D-content.  

Relatie met opdrachtgevers

De relatie met opdrachtgevers staat bij ISAAC VR hoog in het vaandel. We stellen hen centraal en hechten aan een vertrouwensrelatie. Ons doel is dan ook om bij te dragen aan het succes van de klant. Is een bedrijf op zoek naar een grotere winstgevendheid, een betere brand engagement of product- of dienstbeleving? ISAAC VR helpt opdrachtgevers om die doelstellingen te realiseren. We begrijpen immers maar al te goed dat wat het beste voor de opdrachtgever is, ook het beste voor ons is.

Investeren in grote ambitie

Om een hoog ambitieniveau te realiseren, is kwaliteit nodig. We investeren daarom volop in kennisontwikkeling en innovatie. Iedere medewerker heeft een persoonlijk ontwikkelplan, waarin studietijd en studiebudget beschikbaar is. Dit kan worden besteed aan opleidingen, conferenties of innovatieve projecten waarin proof-of-concepts worden gebouwd.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u meer zien van toepassingen? Neem dan eens een kijkje op onze portfoliopagina.